От президентския прессекретариат изпратиха до медиите отговор на изпратените въпроси дали

...
От президентския прессекретариат изпратиха до медиите отговор на изпратените въпроси дали
Коментари Харесай

Радев отговори на ПП-ДБ за оттеглянето на указа за гласуването на проектокабинета Габриел

От президентския прессекретариат изпратиха до медиите отговор на изпратените въпроси дали президентът ще се съобрази с настояването на парламентарната група на " - " да отдръпна своя декрет, който изпрати през днешния ден до Народното събрание по отношение на гласуването на проектокабинета, който му беше показан през днешния ден от претендента за министър председател на - Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

" В сходство с Конституцията при получен изпълнен изследователски мандат за сформиране на държавно управление президентът издава декрет, с който предлага на Народното събрание да избере за министър-председател претендента, препоръчан от съответната парламентарна група ", декларират от Президентството..

" Указът на президента по член 99 няма никакво отношение нито към структурата, нито към състава на Министерски съвет, а тяхното предложение за гласоподаване от Народното събрание е експлицитна отговорност на претендента за министър-председател ", се споделя още в позицията.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР